4 de desembre de 2022

Sense gas perquè el repartidor ha passat massa d’hora

Molts veïns que avui volien comprar ampolles de gas butà o propà s’han quedat sense el subministrament. El camió de repartiment, que ve de Falset, sol passar entre les 10 i les 11h, però aquest matí ha passat cap a dos quarts de deu. A aquella hora la gran majoria dels consumidors no havien tret les ampolles buides al carrer, i el camionet ha fet un recorregut de reconeixement, no ha vist bombones, i ha marxat. Més tard, cap a les deu, s’han començat a treure força bombones buides a les portes de les cases, que s’esperaven en va que passés el repartidor a substituir-les per unes altres de plenes. Cap al migdia, quan ja era clar que el repartidor no tornaria a passar, les bombones s’han anat tornant a amagar a les entrades. En definitiva, que molta gent de Cabassers avui s’ha quedat sense gas. Si a algú li pot fer servei, el telèfon del distribuïdor és aquest: 977830305.

nord.cab - El portal de notícies de Cabassers