29 de juny de 2022

Apareixen guixades insultants contra el batlle de Cabassers

Les guixades que cancel·laven els indicadors de la carretera cap a Cabassers no anaven soles. Els vàndals també han deixat missatges contra el batlle de la població, com es pot veure a la imatge de portada d’aquesta informació, on s’hi llegeix “ALCALDE GAY”. Posarem la dada en context, perquè amb la sensibilitat i susceptibilitat d’avui en dia pot malinterpretar-se: a rural, que li diguin “gay” a algú que no ho és, és insultant. I que li ho diguin en anglès, encara més. A partir d’aquí, que tothom s’ofengui tant com vulgui perquè considerem que una guixada on s’anomena “gay” el batlle és un insult i no un afalagament. Fet aquest aclariment, per desgràcia necessari en aquests temps de decadència i extravagàncies, continuem amb la informació:

Han aparegut més guixades en diversos punts de la població. Al carrer Penedès, el porter automàtic d’un domicili particular ha estat pintat amb gargots, i a la caseta d’informació del Parc Natural de Montsant hi han dibuixat simbologia feixista i el que sembla ser un yin-yang mal fet. També han escrit “PÀ AM TUMACA” a un altre lateral de la caseta de fusta.

nord.cab - El portal de notícies de Cabassers