1 d'agost de 2021

nord.cab

El portal de notícies de Cabassers. Revista Nord. Fundada el 1998

ePorts presentarà dijous que ve el seu servei de fibra òptica

Dijous dia 15 de juliol, a les 19:00h, ePorts presentarà el seu servei de dades mitjançant fibra òptica. L’empresa tortosina, que presta servei a Cabassers des de l’estiu del 2018 mitjançant Wimax (ones de ràdio), podrà oferir ara connexions per cable. El desplegament de la xarxa local de fibra òptica, de titularitat pública, fa que els operadors que ho vulguin puguin oferir les seves línies als clients potencials que hi ha a Cabassers. La xarxa es va començar a instal·lar el 25 de maig passat, i quedà totalment desplegada a finals de juny. Ara només cal que qui vulgui disposar d’aquest servei el contracti, i les operadores seran les encarregades de fer les connexions des dels domicilis dels seus clients fins a les caixes que connecten amb la xarxa desplegada.

De totes maneres, i fins que el cable no es connecti a la xarxa de fibra que la Generalitat i la Diputació de Tarragona estenen al territori, el servei d’Internet es continuarà rebent via Wimax (ones de ràdio); a diferència d’ara, que cada client disposa d’una antena de connexió, la senyal es rebrà mitjançant un sol punt d’entrada, i es distribuirà per la xarxa de fibra òptica.

nord.cab