L’Ajuntament, sota el programa “Cabacés turisme”, ha instal·lat guies visuals del territori a diversos punts de Cabassers. Un d’ells és el mirador, a l’antic dipòsit de l’aigua, i assenyala els punts d’interès que es veuen des d’aquell indret, amb fotografies de Santi Carnasa. S’hi destaquen la serra de Cantacorbs, el Racó de les Canals, la Costa, la Figuera, els Freginals, la Plana del Tergue, l’ermita de Sant Pau (a la Figuera), les Aubagues, el parc eòlic del Coll de la Geganta ( a la Torre de l’Espanyol), la serra de la Fatarella i el parc eòlic que hi ha allí, els Colls, la Cavallera (i la Pedra Cavallera), les Planes, els Esclots, la punta de la Cogullada, els Solans, la serra del mateix nom, l’Aubereda, el camí de Sant Roc, el Rellotge de les Dotze i la cova de l’Auriona. Acompanya el panell una poesia de Fe Ferré.

També hi ha altres panells informatius davant del museu, al parc, i a les ermites de la Foia i Sant Roc.

nord.cab