29 de juny de 2022

Enquesta: us ha agradat la fira de l’oli en versió digital?

Tot s’acaba, i avui ha finalitzat la XV Fira de l’Oli, en versió digital per la pandèmia per SARS-CoV-2. Haver fet totes les activitats en línia, però, té l’avantatge que queden registrades i es poden recuperar en qualsevol moment, i així la fira no s’acaba del tot, sinó que tothom pot continuar veient el que li interessi quan vulgui.

La digitalització també té altres avantatges: el vídeo que ha acumulat més visualitzacions durant els dies que ha durat la fira a Facebook ha estat el taller de fabricació d’oli, que a hores d’ara ja s’ha vist 1.700 vegades. No hauria estat possible arribar a un nombre tan gran de gent si la fira hagués estat presencial com cada any. Aquesta consideració hauria de fer pensar en la conveniència de mantenir també una versió digital complementària quan la fira ja es pugui tornar a fer físicament.

Per contra, però, no hi ha pogut haver parades, ni dinars, ni balls, ni festes, i s’ha hagut de seguir tot des de casa, cosa més que comprensible per les circumstàncies imposades per un virus que no havia convidat ningú.

Us preguntem, doncs, si aquesta edició digital de la fira us ha agradat. Podeu respondre l’enquesta al canal de Telegram.

nord.cab - El portal de notícies de Cabassers