És possible que hagueu rebut fa poca estona un SMS al vostre telèfon mòbil, enviat pel Departament de Salut. És una crida que fan les autoritats sanitàries a mantenir la prudència i la precaució per a intentar reduir l’increment d’infeccions per SARS-CoV-2. El missatge SMS conté un enllaç que dirigeix a aquesta pàgina: https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/sms/nmc2/

Allí hi ha unes recomanacions generals que es demana que s’apliquin durant els propers dies: reduir la interacció social, reduir la mobilitat, protegir les persones de risc, i continuar aplicant el preceptes de seguretat habituals, això és, utilitzar mascareta, rentar-se les mans, mantenir la distància i ventilar espais tancats.

El vicepresident Pere Aragonès ha advertit també en declaracions a l’emissora RAC-1 que si en tres setmanes no es redueix el nombre de contagis es tornarà al confinament total de la població.

nord.cab