Algunes empreses amb presència a portals de comerç electrònic duen a terme una pràctica per tal de millorar el seu posicionament dintre d’aquests portals. La tècnica consisteix a enviar objectes de poc valor, no comprats, a alguns usuaris registrats al portal o “marketplace”. D’aquesta manera, les empreses que fan això aconsegueixen simular un increment de vendes, i per tant milloren posicions dintre del directori de negocis que venen mitjançant aquests portals. Així tenen millor visibilitat, i els usuaris els poden trobar més fàcilment.

El Departament d’Agricultura ha detectat que entre les comandes no sol·licitades hi ha paquets de llavors. L’Ajuntament ha distribuït avui la informació referent a aquest assumpte mitjançant el seu canal de Whatsapp, i demana a qualsevol persona que pugui rebre un paquet no sol·licitat amb llavors que el porti a la Casa de la Vila. Això es demana perquè, en alguns casos, les llavors són d’espècies vegetals foranies, i es vol evitar que s’expandeixin a hàbitats on no han de ser.

En cas de rebre llavors estranyes, si en lloc de portar-les a l’Ajuntament les llencéssiu a les escombraries, des d’allí encara es podrien escampar i proliferar.

nord.cab