L’Ajuntament s’ha assabentat del primer diagnòstic de COVID-19 al municipi per la publicació que hem fet aquest matí donant la notícia, sense que Salut no li comuniqués oficialment aquest primer cas, detectat fa dos dies. Aquesta situació ha generat dubtes lògics al consistori sobre si mantenir o no els actes previstos per a aquesta tarda, en commemoració de l’Onze de Setembre. Després de consultar els detalls amb Salut, han conclòs que els actes programats es poden celebrar, si bé mantenint totes les precaucions de seguretat en vigor, com ja estava previst observar.

L’Ajuntament ha difós pel seu canal de Whatsapp un comunicat oficial informant d’aquest primer cas a la població, i explicant que els actes de la tarda no se suspenen. Demana, també, que s’extremin les precaucions. El mateix comunicat ha estat igualment emès per la megafonia local:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!