El Priorat ha passat de ser un oasi amb risc de rebrot zero, a la comarca amb un risc més alt de tota Catalunya, tot i que quantitativament acumula pocs casos actius de Covid-19. L’última actualització de la web Dades Covid, de 3 de setembre, mostra un índex iEPG de 482,68 punts. La següent comarca amb un índex més alt és la Noguera (360,62), i la de menor risc és l’Alta Ribagorça (0). El Priorat va entrar en zona vermella el 31 d’agost (132,74 punts), i des de llavors l’índex s’ha incrementat diàriament. Si es mira per municipis, tots tenen un índex iEPG de 0, excepte Falset, on es concentren una vintena de positius acumulats els darrers 15 dies, i això eleva el risc de la capital a 885,37. La supera només Almacelles (1.091,22), al Segrià. El càlcul per a determinar l’iEPG és proporcional, i donat el fet que el Priorat és una comarca amb poca població, pocs casos fan disparar l’índex.

El mapa de risc per municipis publicat per Dades Covid queda així, també a 3 de setembre:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!