L’evolució de la pandèmia de SARS-CoV-2, que causa la COVID-19, genera una allau d’informació, de vegades contradictòria. Per tal d’ajudar al millor coneixement de la situació hem posat en marxa un canal a Telegram específic per a recollir les últimes novetats d’interès general sobre aquest assumpte.

El canal difon informacions contrastades i veraces, procurant proporcionar sempre les fonts originals, i amb un seguiment especial de les novetats que anuncien destacats investigadors de la matèria, de reconeguda solvència científica. La difusió de les informacions es fa en mode silenciós, és a dir, un cop subscrits al canal, no rebreu notificacions sonores. Aquestes es reserven per al cas que calgui comunicar alguna informació urgent. En aquest supòsit el mòbil sí que emetria una alerta sonora.

Si us voleu subscriure al canal, utilitzeu aquest enllaç o cerqueu “Alertes Covid-19” a Telegram.

També el trobareu fixat al menú d’aquesta web.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!