L’Ajuntament anuncia la represa de diverses obres públiques

Foto: Ajuntament.

L’activitat que es va suspendre en aplicació de l’Estat d’Alarma decretat pel govern espanyol es va recuperant, i això ha fet reactivar la neteja de barranc de Montsant, al seu pas per l’Aubereda, que duu a terme l’Agència Catalana de l’Aigua. Aquesta zona va patir els efectes del temporal Glòria, del gener passat.

A banda, el consistori també ha anunciat que està enllestint els preparatius per a iniciar altres obres de reconstrucció dels desperfectes causats pel Glòria, com la rehabilitació del camí vell de la Foia i la reparació de l’esvoranc causat al mur de contenció del carrer de la Font de Baix. L’Ajuntament espera tenir els permisos necessaris per a iniciar aquestes obres.

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers