Així ha estat la rifa de la Mona en ple confinament

L’excepcionalitat del moment no ha impedit la tradicional rifa de mones del Diumenge de Pasqua. Ha estat una versió abreviada, on s’ha rifat només una mona de setze ous (en lloc de les set mones habituals), i s’han venut 1.380 números. L’acte s’ha retransmès en directe mitjançant el compte d’Instagram de l’Ajuntament, i ha comptat amb 31 espectadors. El mestre de cerimònies, com cada any, ha estat en Rafel Brú, que abans de començar el sorteig ha tingut unes paraules de record per a les persones ingressades als hospitals, els qui han perdut familiars i amics, i el personal sanitari.

El sorteig s’ha fet amb un joc de cartes, com sempre, i primer s’han extret les unitats, després les desenes, seguides de les centenes, i finalment els milers. Una veu indicava al Rafel quina carta havia d’aixecar després de barrejar-les, per a anar obtenint les xifres del número guanyador.

Ha sortit el número 0311, i l’afortunada ha estat la Neus de Cal Pastisser.

Us oferim a continuació l’enreginstrament íntegre del sorteig:

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers