El Centre d’Estudis Santa Maria de Vallclara ha publicat a Twitter un dibuix de l’ermita de Sant Roc, de Delfí Navàs, per tal que qui ho vulgui es pugui entretenir pintant-lo. Hi han afegit una versió acolorida per a veure’n el resultat:

També us el podeu descarregar directament aquí:

Sant Roc, protector contra pestilència, té una ermita a Cabassers des del segle XVI, d’estil renaixentista popular, i és aquest edifici tal com estava abans de les reformes que patí durant el segle XX el que mostra el dibuix de Delfí Navàs.

A la xarxa hi ha hagut altres iniciatives similars. Per exemple, el Castell de Falset – Museu Comarcal també ha publicat a Twitter els dibuixos per a pintar dels personatges que introdueixen les sales de la seva exposició permanent. Els podreu descarregar aquí:

El compte a Twitter de Patrimoni de la Generalitat de Catalunya també ha fet el mateix, amb dibuixos del romànic de la Vall de Boí:

nord.cab