El dia que cabassers.com va avançar Google

Quan la funció “street view” de Google Maps encara ni existia, la web cabassers.com ja oferia un servei molt similar al que acabaria sent l’opció de visionat de carrers de Google. Avui en dia podeu fer un recorregut virtual pels carrers cabasserols amb la funció del popular cercador, però el 2002, cinc anys abans que Google llencés el seu servei, la web cabassers.com ja permetia veure els carrers del poble des de la pantalla d’un ordinador. Tot i que el sistema era rudimentari, un plànol permetia seleccionar el carrer que es volgués veure i, amb un clic, es desplegaven les fotos d’aquella àrea. També es podia navegar entre les imatges.

Aquest era el plànol que permetia seleccionar els carrers que es volgués veure en fotografies:

Les imatges que incorporava aquest proto “street view” són del 26 de maig del 2002, i les podeu veure tot seguit:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!